Freitag, 19. Januar 2018

Талисмана "Кокоши Бог" за мощна защита и успех

Този камък трябва  задължително да потърсите и намерите сами. Той трябва да бъде с дупка в средата, да изглежда горе-долу като тези от снимката, макар, че големината, формата, цвета и вида нямат значение.
Кокошият бог е старинен талисман, който предпазва притежателя му от уроки, магии и проклятия, от завист, нечисти погледи и помисли.Освен хората той брани също така домашните животни и дома.
В древната славянска традиция Кокошият бог имал празник на 15 януари. Тогава се почиствали курниците, а плевните и яслите се опушвали с девисил и смола, за защита на добитъка от зли духове и караконджули. Според поверието на този ден черният петел снесъл, яйцето, от което се излюпил змеят Василий (гр,βασιλεοσ, цар).Според древнославянската традиция камъка-талисман бил окачан в курниците, оборите и кочините, а името му "курин" или "чурин" идвало от  духа на предците, Чура, който пазел границите на видимия свят.
Според езотериците предмет, който в средата има отверстие помага да  преодолеете жизнените несгоди, да  привлечете успех и да се изпълнят вашите желанията, все едно дали те са от материален или духовен характер.
Кокошият Бог е особено подходящ като талисман за онези, на които Слънцето, Луната или Асцендентът се намират в земните зодиакални знаци - Телец, Дева и Козирог..
Как се ползва камъка?
След като го откриете, трябва да го вземете в ръка и да произнесете три пъти следните думи:
"На престола от камък, 
в небесата могъщи 
седи Бог въздесъщи. 
Облаци смъртоносни отблъсква
Гръмотевици разпръсква.
От злините спасява, 
от недъг освобождава.
За успех зове,
на помощ ще се притече!"
Обикновено талисманът се съхранява в гардероба или шкафа с дрехи. Можете също така да  окачите камъка до входната врата, на видно място, за да пази дома, вас и семейството ви от хора с  нечисти помисли, злоба и завист. Можете също така да го окачите до леглото си, за да подобрите съня си и да сънувате предсказателни сънища. Ако някакъв проблем ви измъчва, разкажете на Кокошия Бог за него. В съня ще получите отговор на своите въпроси. Можете да носите Кокошия бог като висулка, (стига да не е много тежък) но само, когато искате да ви помогне в конкретна ситуация, която е за вас сложна и неприятна.
Ако искате талисманът за изпълни ваше желание, вземете го в ръка, погледнете пред отверстието и на глас произнеете желанието. После го стиснете с длан и се опитайте да усетите как енергията на талисмана се разлива през пръстите и гланда нагоре по ръката по цялото ви тяло.
Ако имате три талисмана, те ще ви носят успех 10 години, ако камъните са пет, тогава щастието няма да ви изостави в продължение на 20 години, ако имате 7 - за цял живот. Отделните талисмани се навръзват един с друг на малко въже или ремък.
Както вече казахме, големината, формата, цвета и вида на талисмана Кокоши Бог нямат значение, но все пак ето някои разновидности по цвят и вид на камъка и тяхното въздействие.
По вид:
Коралов - силна защита за пътешествениците. Пази от травми и неприяности по път.
Тюркоаз - помага за растеж в кариерата, за успех в бизнеса.
Малахит -  пази децата от лоши духове, а на възрастните помага да е радват на добро здраве.
Кристал - може да коригира лошата съдба в позитивна посока.
По цвят:
Бял - дава доброта, търпение, уравновесеност, хармоничност на личността.
Черен - дава самоувереност, помага в контакта с останалите хора.
Червен - помага в любовта
Червено/бял  - помага да съхраните брака и да постигнете хармониност във взаимоотношенията съ съпруга/та.
Син - помага на творците, носи вдъхновение и събужда музите.
Зелен - дава материано благосъстиояние и подобрява финансовата ситуация
Оранжев - дава жизнена сила, усилва слънчевата енергия, пази в тежки моменти от лоши събития.
Черно/бял - изчиства душата, показва грешките и помага да се отстранят, отваря очите и нови пространства.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen